Professionele website laten maken in Tiel

Website laten maken in Tiel

ALL-IN website pakket v.a. € 499.

U wilt een website laten maken in Tiel? Akina maakt al jaren lang websites voor (startende) ondernemingen en particulieren in Tiel en omstreken zoals Culemborg, Barneveld, Zaltbommel en ook door heel Gelderland. Bent u een startende ondernemer / ZZP'er dan kunt u ook bij ons terecht om een prachtige website te laten maken zonder zorgen.

Tiel

Bent u op zoek naar professionele website in Tiel, dan zit u bij webdesign bureau Akina Technology goed. Ons team bestaat uit professionele website bouwers in Tiel die alle soorten webdesign kunnen maken. We kunnen er tevens voor zorgen dat uw bedrijf hoog komt te staan op zoekmachines als Google, Yahoo en Bing. Wij als internetbureau zijnde hebben in Tiel websites gemaakt voor onder andere rijscholen, restaurants, kappers, advocaten en nog véél meer. Wilt u ook een goedkope professionele website laten maken in Tiel, neem dan nu meteen contact met ons op!

  Offerte aanvragen

Duidelijkheid en transparantie is waar Akina voor staat. Een complete website inclusief alle modules en opties is nu al verkrijgbaar vanaf € 499 eenmalig en € 125,- per jaar voor uw domein, hosting en onderhoud van de website. Lekker duidelijk toch?

Een website laten maken is een investering en geen kostenpost!

Wat kan ik verwachten?
Past zich aan op alle apparaten
Responsive design is tegenwoordig een 'must have' als u een website laat maken. Maar wat houd responsive nou eigenlijk in? zult u vast denken. Responsive design is een design methode voor websites. Dat houdt in dat website goed bereikbaar, toegankelijk en makkelijk leesbaar is voor andere apparaten met andere scherm formaten. Wij leveren onze websites altijd met een responsive design zodat uw bezoekers/gebruikers ook op hun smartphone, tablet, laptop of desktop uw website kunnen bereiken. Zo krijgt u nog meer bezoekers en verhoogt u de efficiëntie, effectiviteit en omzet van uw onderneming! .. Meer weten over responsive webdesign?

Call 2 action
De belangrijkste reden voor bedrijven om een website te laten maken is om de inkomsten te verhogen en om informatie te verspreiden. Dit is precies waarin Akina zichzelf onderscheidt van de concurrentie. Wij maken waardevolle zo genoemde "call-to-action" teksten en visualisaties. Dit leidt tot aantoonbaar meer bezoekers en sales.

Conversie verhogen
Doormiddel van het gebruik van slimme technieken zorgen wij ervoor dat de bezoekers die op de website zijn worden gedirigeerd naar de juiste pagina's zonder dat ze het bewust door hebben. Zo kunt u de bezoekers precies op de paginas krijgen die ze over moet halen om over te gaan tot het afnemen van uw product of dienst.

Offerte aanvragen

Waarom een website door Akina laten maken?

Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en sales.

  • Maatwerk design gericht op uw doelgroep.
  • Professioneel & betaalbaar.
  • Responsive (past zich aan voor alle apparaten).
  • Conversie verhogend.
  • Gebruikersgericht.
  • Goed vindbaar op zoekmachines.
  • Transparant en duidelijk.
  • Onderhoud, service & updates.
  • Social media integratie.
Klanten uit o.a. Tiel beoordelen Akina met een 9,2 uit 232 reviews.