Professionele website laten maken in Hoogeveen

Website laten maken in Hoogeveen

ALL-IN website pakket v.a. € 499.

U wilt een website laten maken in Hoogeveen? Akina maakt al jaren lang websites voor (startende) ondernemingen en particulieren in Hoogeveen en omstreken zoals Emmen, Coevorden, Assen en ook door heel Drenthe. Bent u een startende ondernemer / ZZP'er dan kunt u ook bij ons terecht om een prachtige website te laten maken zonder zorgen.

Hoogeveen

U bent op onze website terecht gekomen via Google, dit komt omdat wij een hoge Google Ranking hebben. Wij van internetbureau / webdesignbureau Akina Technology kunnen uw website ook hoog op Google laten komen. Onze professionele website bouwers in Hoogeveen zijn ervaren in het schrijven van geoptimaliseerde teksten op websites. Onze webdesigners in Hoogeveen hebben al professionele websites gemaakt in Hoogeveen voor onder andere architecten, accountants, rijscholen, restaurants en nog veel meer. Wilt u ook een goedkope maar professionele website laten maken in Hoogeveen? Neem dan nu meteen contact op met ons.

  Offerte aanvragen

Duidelijkheid en transparantie is waar Akina voor staat. Een complete website inclusief alle modules en opties is nu al verkrijgbaar vanaf € 499 eenmalig en € 125,- per jaar voor uw domein, hosting en onderhoud van de website. Lekker duidelijk toch?

Een website laten maken is een investering en geen kostenpost!

Wat kan ik verwachten?
Past zich aan op alle apparaten
Responsive design is tegenwoordig een 'must have' als u een website laat maken. Maar wat houd responsive nou eigenlijk in? zult u vast denken. Responsive design is een design methode voor websites. Dat houdt in dat website goed bereikbaar, toegankelijk en makkelijk leesbaar is voor andere apparaten met andere scherm formaten. Wij leveren onze websites altijd met een responsive design zodat uw bezoekers/gebruikers ook op hun smartphone, tablet, laptop of desktop uw website kunnen bereiken. Zo krijgt u nog meer bezoekers en verhoogt u de efficiëntie, effectiviteit en omzet van uw onderneming! .. Meer weten over responsive webdesign?

Call 2 action
De belangrijkste reden voor bedrijven om een website te laten maken is om de inkomsten te verhogen en om informatie te verspreiden. Dit is precies waarin Akina zichzelf onderscheidt van de concurrentie. Wij maken waardevolle zo genoemde "call-to-action" teksten en visualisaties. Dit leidt tot aantoonbaar meer bezoekers en sales.

Conversie verhogen
Doormiddel van het gebruik van slimme technieken zorgen wij ervoor dat de bezoekers die op de website zijn worden gedirigeerd naar de juiste pagina's zonder dat ze het bewust door hebben. Zo kunt u de bezoekers precies op de paginas krijgen die ze over moet halen om over te gaan tot het afnemen van uw product of dienst.

Offerte aanvragen

Waarom een website door Akina laten maken?

Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en sales.

  • Maatwerk design gericht op uw doelgroep.
  • Professioneel & betaalbaar.
  • Responsive (past zich aan voor alle apparaten).
  • Conversie verhogend.
  • Gebruikersgericht.
  • Goed vindbaar op zoekmachines.
  • Transparant en duidelijk.
  • Onderhoud, service & updates.
  • Social media integratie.
Klanten uit o.a. Hoogeveen beoordelen Akina met een 9,2 uit 232 reviews.