Website laten bouwen in Den Haag

Website laten bouwen Den Haag

Een complete website voor maar € 499.

U wilt een website laten bouwen in Den Haag? Akina bouwt al jaren lang websites voor (startende) ondernemers en particulieren in Den Haag en omstreken zoals Delft, Zoetermeer, Wassenaar en ook door heel Zuid-Holland. Bent u een startende ondernemer / ZZP'er dan kunt u bij ons ook terecht om een prachtige website te laten bouwen zonder zorgen.

Den Haag

Internetbureau Akina Technology bestaat uit professionele website bouwers in Den Haag. Akina maakt goedkope professionele websites die naast dat ze een mooie website design hebben ook ervoor zorgen dat uw bedrijf hoger komt op Google (SEO). Dit zorgt ervoor dat uw omzet stijgt en uw bedrijf groeit. Wij hebben in Den Haag professionele websites gemaakt voor onder andere; kappers, restaurants, rijscholen, boekhouders, accountants, advocatenkantoren en nog veel meer. Wilt u een website laten maken in Den Haag door een professioneel webdesign bureau met idem website bouwers neem dan vandaag nog contact met ons op.

  Offerte aanvragen

Duidelijkheid en transparantie is waar Akina voor staat. Een complete website inclusief alle modules en opties vanaf € 499 eenmalig en € 125,- per jaar voor uw domein, hosting en onderhoud van de website. Lekker duidelijk toch?

Een website laten bouwen is een investering en geen kostenpost!

Wat kan ik verwachten?
Past zich aan op alle apparaten
Responsive design is tegenwoordig een 'must have' als u een website laat maken. Maar wat houd responsive nou eigenlijk in? zult u vast denken. Responsive design is een design methode voor websites. Dat houdt in dat website goed bereikbaar, toegankelijk en makkelijk leesbaar is voor andere apparaten met andere scherm formaten. Wij leveren onze websites altijd met een responsive design zodat uw bezoekers/gebruikers ook op hun smartphone, tablet, laptop of desktop uw website kunnen bereiken. Zo krijgt u nog meer bezoekers en verhoogt u de efficiëntie, effectiviteit en omzet van uw onderneming! .. Meer weten over responsive webdesign?

Call 2 action
De belangrijkste reden voor bedrijven om een website te laten bouwen is om de inkomsten te verhogen en om informatie te verspreiden. Dit is precies waarin Akina zichzelf onderscheidt van de concurrentie. Wij maken waardevolle zo genoemde "call-to-action" teksten en visualisaties. Dit leidt tot aantoonbaar meer bezoekers en sales.

Conversie verhogen
Doormiddel van het gebruik van slimme technieken zorgen wij ervoor dat de bezoekers die op de website zijn worden gedirigeerd naar de juiste pagina's zonder dat ze het bewust door hebben. Zo kunt u de bezoekers precies op de paginas krijgen die ze over moet halen om over te gaan tot het afnemen van uw product of dienst.

Offerte aanvragen

Waarom een website door Akina laten bouwen?

Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en sales.

  • Maatwerk webdesign gericht op uw doelgroep.
  • Professioneel & betaalbaar.
  • Responsive (past zich aan voor alle apparaten).
  • Conversie verhogend.
  • Gebruikersgericht.
  • Goed vindbaar op zoekmachines.
  • Transparant en duidelijk.
  • Onderhoud, service & updates.
  • Social media integratie.
Klanten uit o.a. Den Haag beoordelen Akina met een 9,2 uit 232 reviews.