Webshop laten maken Schiedam

Complete webshop laten maken in Schiedam?

Een webshop maken zonder zorgen? Nu slechts € 699 !!

Omdat het belangrijk is dat iedere bezoeker kan betalen met de betaalmethode waar hij/zij zich prettig bij voelt kunnen wij bijna alle betaalmodules implementeren. Op deze manier verliest u geen klanten en verhoogt u uw conversie en omzet.

Duidelijkheid en transparantie is waar Akina voor staat. Een complete webshop laten maken inclusief alle modules en opties voor slechts € 1 per dag en € 125,- per jaar voor het domein, hosting en onderhoud van uw webshop. Simpel toch?


Ik wil een webshop!

Een webshop laten maken in Schiedam?

Wat kan ik verwachten?
Het maken van een perfecte webshop is een kunst op zich en dat is iets wat je zeker kunt overlaten aan ons. Een goede webshop dient omzet te laten stijgen? Akina realiseert een complete webshop inclusief een gebruiksvriendelijke CMS systeem voor maar 699 en 125 euro per jaar voor uw onderhoudsabonnement. Door middel van onze CMS systeem zult u zonder enige programmeer kennis uw webshop kunnen beheren (producten toevoegen, acties/aanbiedingen toevoegen, etc..). Hoe dit allemaal gedaan kan worden zullen wij uitgebreid uitleggen in een op maat gemaakte handleiding.

Past zich aan op alle apparaten
Responsive design is tegenwoordig een 'must have' bij een webshop. Maar wat houd responsive nou eigenlijk in? zult u vast denken. Responsive design is een design methode voor websites en webshops. Dat houdt in dat uw webshop goed bereikbaar en toegankelijk moet zijn, maar ook makkelijk leesbaar is voor andere apparaten met andere scherm formaten. Wij leveren onze webshops altijd met een Responsive Design zodat uw bezoekers/gebruikers ook op hun smartphone, tablet, laptop of desktop makkelijk en snel uw producten kunnen bestellen en afrekenen. Zo krijgt u nog meer bezoekers en verhoogt u de efficiëntie, effectiviteit en omzet van uw onderneming!

Call 2 action
De belangrijkste reden voor bedrijven of particulieren om een webshop te laten maken is om de inkomsten te verhogen via een online kanaal. Dit is precies waarin Akina zichzelf onderscheidt van de concurrentie. Wij maken waardevolle zo genoemde “call-to-action” teksten en visualisaties. Dit leidt tot aantoonbaar meer bezoekers en sales.

Conversie verhogen
Doormiddel van het gebruik van slimme technieken zorgen wij ervoor dat de bezoekers die op de webshop zijn worden gedirigeerd naar de juiste pagina’s zonder dat ze het bewust door hebben. Zo kunt u de bezoekers precies op de pagina’s krijgen die ze over moet halen om over te gaan tot het afnemen van uw product of dienst.

Offerte aanvragen

Waarom een webshop door Akina laten maken?

Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en sales.
  • Maatwerk webshop design gericht op uw doelgroep.
  • Professioneel & betaalbaar.
  • Responsive (past zich aan voor alle apparaten).
  • Conversie verhogend.
  • Gebruikersgericht.
  • Goed vindbaar op zoekmachines.
  • Transparant en duidelijk.
  • Onderhoud, service & updates.
  • Social media integratie.
  • Gratis €75 marketing coupon (adWords).
Klanten uit o.a. Schiedam beoordelen Akina met een 9,2 uit 232 reviews.

Alle soorten betaalmethodes!

Onze uitgebreide webshop met beheersysteem kunnen bijna alle soorten betalingsmogelijkheden verwerken voor u.

Onze webshop systeem ondersteund: