Webshop betaalmethodes

Onze webshops accepteren alle soorten betalingsmogelijkheden!

Voor ieders wat wil.

Duidelijkheid en transparantie is waar Akina voor staat. Een complete webshop laten maken inclusief alle modules en opties voor slechts € 699 en € 95,- per jaar voor het domein, hosting en onderhoud van uw webshop. Simpel toch?

Ik wil een webshop!
iDeal

iDeal is het meest gebruikte betaalplatform van Nederland. Alle banken zijn hierop aangesloten en de consumenten kunnen hierdoor betalen via hun eigen vertrouwde bankomgeving. Betalen via iDeal op een webshop gaat zeer snel en alles wordt in real-time verwerkt. Wilt u een webshop laten maken met iDeal betaalmogelijkheid? Dat kan bij ons zonder extra kosten!

  Offerte webshop met iDeal
Paypal

Paypal is een van de bekendste internationale betaaldienst waarmee bezoekers online kunnen betalen middels een credit kaart koppeling, of een e-wallet waarin de favoriete betaalmethoden worden opgeslagen. PayPal is een must-have voor alle bedrijven die internationaal actief zijn maar ook voor bedrijven binnen Nederland is het een interessant betaalmedium. Wilt u een webshop laten maken met Paypal betaalmogelijkheid? Dat kan bij ons zonder extra kosten!

  Offerte webshop met Paypal
American Express

American Express wordt wereldwijd gebruikt maar is vooral groot in Amerika waar de kwart van alle transacties via American Express gaan. American Express kaarten hanteren over het algemeen hogere tarieven dan andere creditcard maatschappijen omdat ze meer voordelen hebben voor de consument. Wilt u een webshop laten maken met American Express / Creditcard betaalmogelijkheid? Dat kan bij ons zonder extra kosten!

  Offerte webshop met American Expr.
Automatische incasso

Automatische incasso is een betaalmethode waarbij er periodiek en doorlopend geld wordt afgeschreven van de consument z’n bankrekening. Dit is goed voor als u bijvoorbeeld abonnementen of ‘betalen in termijnen’ aanbied op uw webshop. Tegenwoordig met de nieuwe IBAN regelingen is het zeer gemakkelijk uit te voeren bij banken door heel Europa. Wilt u een webshop laten maken met automatische incasso of betalen in termijnen betaalmogelijkheid? Dat kan bij ons zonder extra kosten!

  Offerte webshop met Auto. Incasso
Betalen met cadeaukaarten

U kunt er ook voor kiezen om Betalen met cadeaukaarten toe te voegen als betaalmethode bij uw webshop. De volgende cadeaukaarten worden ondersteund: Beauty & Wellness, Boekenbon, Fashioncheque, Fashiongiftcard, Fijncadeau, Gezondheidsbon, Nationale Erotiekbon, Parfumcadeaukaart, Podium, Sport & Fit, VVV Giftcard, Webshop Giftcard, Wijncadeau en YourGift. Wilt u een webshop laten maken met cadeaukaarten betaalmogelijkheid? Dat kan bij ons zonder extra kosten!

  Offerte webshop met cadeaukaarten
Sofort Banking

SOFORT Banking wordt ook wel de Europese iDeal genoemd. Met Sofort banking kunt u online afrekenen door heel Europa via uw eigen vertrouwde bankomgeving. Wilt u een webshop laten maken met Sofort Banking betaalmogelijkheid? Dat kan bij ons zonder extra kosten!

  Offerte webshop met Sofort banking
Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is de meest gebruikte betaalmethode van België. Meer dan 75% van alle webshops in België bieden deze betaalmethode aan. Wilt u een webshop laten maken met Bancontact / Mister Cash betaalmogelijkheid? Dat kan bij ons zonder extra kosten!

  Offerte webshop met Bancontact
Carte Bleue

Carte Bleue heeft meer dan 60 miljoen kaarthouders en is een van de meest vertrouwde betaalmethode van Frankrijk. Dit is een ideale oplossing als u een webshop wilt laten maken waarbij u de Franse markt betreed en/of Franse klanten wilt tegemoetkomen. Via Akina bereikt u alle Carte Bleue kaarthouders die door Visa zijn uitgegeven. Wilt u een webshop laten maken met Carte Bleue betaalmogelijkheid? Dat kan bij ons zonder extra kosten!

  Offerte webshop met Carte Bleue
Maestro

Maestro is onderdeel van MasterCard en is de meest gebruikte debet kaart. Het is een betaalmethode dat in heel Europa wordt geaccepteerd en veel andere landen wereldwijd. Bij het betalen met Maestro op een webshop wordt het betaalde bedrag direct van de rekening van de consument afgeschreven. Wilt u een webshop laten maken met Maestro betaalmogelijkheid? Dat kan bij ons zonder extra kosten!

  Offerte webshop met Maestro
Visa

VISA is wereldwijd de grootste creditcard maatschappij en verwerkt meer transacties dan wel ander creditcard bedrijf dan ook. Vorig jaar werd een kleine 40% van alle creditcard betaling met een VISA kaart gedaan. Hiermee is VISA de meest populaire creditkaart voor zowel online- als fysieke aankopen. Wilt u een webshop laten maken met VISA / Creditcard betaalmogelijkheid? Dat kan bij ons zonder extra kosten!

  Offerte webshop met Visa
Mastercard

Mastercard is bied wereldwijd zowel creditkaarten als debetkaarten aan. Het is de grootste alternatief voor VISA betalingen. Ongeveer een kwart van alle creditkaart betalingen wordt gedaan met MasterCard. Wilt u een webshop laten maken met MasterCard / Creditcard betaalmogelijkheid? Dat kan bij ons zonder extra kosten!

  Offerte webshop met Mastercard
Bank overboeking

Bankoverboeking is een manier betalingen te accepteren en over te maken. Dit kan gemakkelijk door heel Europa door totstandkoming van IBAN en SEPA. Wilt u een webshop laten maken met een bankoverboeking betaalmogelijkheid? Dat kan bij ons zonder extra kosten!

  Offerte webshop met overboeking
Achteraf betalen

Wij bieden ook de betaalmethode ‘achteraf betalen’ aan doormiddel van een Klarna-koppeling. De consument hoeft bij een klarna-betaling alleen zijn of haar NAW-gegevens, telefoonnummer en geboortedatum op te geven. Dit zorgt voor een directe hogere conversie voor je webshop omdat klanten die nu geen geld hebben maar over een paar dagen/weken wel alvast kunnen afrekenen. Voor de webshop beheerder bestaat er geen risico dat de consument niet betaald want Klarna neemt het gehele risico op zich. U krijgt dus altijd uw geld hetzij via Klarna, hetzij via de consument. Wilt u een webshop laten maken met achteraf betalen / Klarna betaalmogelijkheid? Dat kan bij ons zonder extra kosten!

  Offerte webshop met achteraf betalen
Betalen na ontvangst

Met de betaalmethode ‘betalen na ontvangst’ krijgt de consument eerst zijn of haar bestelling en vervolgens wordt er betaald. U loopt verder geen risico want de consument moet betalen omdat de betaling gegarandeerd is. Wilt u een webshop laten maken met een betalen na ontvangst betaalmogelijkheid? Dat kan bij ons zonder extra kosten!

  Offerte webshop met betalen na ontvangst
Giropay

De meest gebruikte en vertrouwde betaalmethode voor webshops in Duitsland is GiroPay. De consumenten kunnen bij GiroPay betalingen afrekenen in hun eigen vertrouwde bankomgeving. Het bedrag wordt direct van de bankrekening van de consument afgeschreven. Wilt u een webshop laten maken met GiroPay betaalmogelijkheid? Dat kan bij ons zonder extra kosten!

  Offerte webshop met Giropay
Cartasi

Als u Italiaanse online consumenten wilt bereiken dan kan een CartaSi betaalmogelijkheid niet ontbreken. Akina biedt CartaSi betaling aan voor alle CartaSi VISA kaarten. Deze koppeling is dus niet voor alle CartaSi gebruikers. Wilt u een webshop laten maken met CartaSi betaalmogelijkheid? Dat kan bij ons zonder extra kosten!

  Offerte webshop met Cartasi
Dankort

Voor de Deense consumenten heeft u een Dankort betalingsmogelijkheid nodig. Bijna 5 miljoenen Denen maken gebruik van de Dankort betalingsmethode. Wanneer u een webshop wilt laten maken die goed toegankelijk is voor Denen dan kan een Dankort koppeling niet ontbreken. Wilt u een webshop laten maken met Dankort betaalmogelijkheid? Dat kan bij ons zonder extra kosten!

  Offerte webshop met Dankort