Logo laten ontwerpen

Professionele logo laten ontwerpen

Hoogwaardige en herkenbare logo: € 125

Een logo kan uw onderneming maken of breken en daarom dient u logo door een professional gemaakt te worden. Onze logo ontwerpers zijn van creatieve kom af en kunnen een professionele, simpele maar herkenbare logo voor u creëren. Veel ondernemers of particulieren proberen vaak zelf een logo in elkaar te knutselen via gratis tools maar de uitkomst hiervan is vaak beroerd en onprofessioneel. Laat uw logo dus door een professional doen, want we herkennen allemaal wel een slechte logo..

Ik wil een professionele logo!

Uw investering is zo terug verdiend!

Eenmalig € 125 voor een professionele logo ontwerp.

Laat Akina een echte logo voor u ontwerpen door een creatieve logo ontwerper. U ontvangt een professionele logo op maat waardoor u wellicht 1 extra klant kunt overtuigen van u product of dienst. Aan de hand van uw wensen en eisen zullen onze logo ontwerpers hun creativiteit gebruiken om uw logo te ontwerpen dat modern, simpel, professioneel en herkenbaar is. De bronbestanden van het logo sturen we naar u op zodat u hier volledig eigenaar van bent en het kunt gebruiken voor overige reclame doeleinden.

Offerte aanvragen

Huisstijl ontwerp

Complete huisstijl laten ontwerpen is ook mogelijk bij Akina. Voor slechts €375,- kunt u als startende ondernemer profiteren van onze aanbiedings pakket t.w.v. € 800. Ontvang vandaag nog een offerte om direct professioneel aan de slag te gaan in uw markt.

Huisstijl aanbiedings pakket:
  • Uniek logo ontwerp
  • Briefpapier
  • Enveloppen
  • Visitekaartjes

Waarom een logo belangrijk is.

Een logo is de eerste indruk die klanten van u krijgen, het is het eerste gezicht van uw onderneming. Het is dus van belang dat deze eerste indruk een uitermate positieve indruk is. Laat daarom uw logo ontwerpen door één van onze professionals.

Complete huisstijl ontwerp

€475

  Offerte aanvragen