Full service internetbureau Heerhugowaard

Internetbureau in Heerhugowaard en omgeving.


Heerhugowaard

Als u op zoek bent naar een professionele webdesigner in Heerhugowaard dan bent u bij internetbureau / webdesign bureau Akina Technology op het juiste adres. Onze professionele website bouwers zijn ervaren in het hoger krijgen van websites op Google. Zo is uw website geen kostenpost maar investering. Onze webdesigners hebben in Heerhugowaard al webdesigns gemaakt voor onder andere restaurants, rijscholen, accountants, boekhouders, advocaten, aannemers en natuurlijk nog veel meer. Wilt u ook een goedkope maar professionele website laten maken in Heerhugowaard? Neem dan direct contact op met ons.
Een aantal ondernemers uit onder andere Purmerend, Alkmaar, Hoorn en ook door heel Noord-Holland kozen ook voor Akina Webdesign, een ervaren webdesign internetbureau sinds 2008.

  Offerte aanvragen
Wie is Akina?
Akina Technology is een full service internetbureau dat geleid wordt door jonge en gedreven mensen. Het bedrijf is een aantal jaar geleden opgericht door 2 programmeurs die van hun plezier hun werk maakten. De kennis van het vakgebied werd steeds groter, het klantenbestand vermenigvuldigde en het personeel kreeg meerdere onderscheidingen voor hun expertise op het gebied van Business Development, Back-End programmeren en Front-End programmeren.

Inmiddels is Akina niet meer weg te denken uit de internetbranche na het realiseren van veel complexe maatwerk systemen, websites en E-commerce platforms.

Klanten uit o.a. Heerhugowaard beoordelen Akina met een 9,2 uit 232 reviews.

Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en sales.

Wat doet Akina?

Een website moet geen kostenpost zijn, maar een investering. Akina Technology bouwt en ontwerpt websites gericht op het creëren van meer leads, sales en traffic. Het is wel mooi als er van alles op het scherm springt en vliegt maar het moet gedoseerd en getimed gebeuren anders leidt het de bezoeker alleen maar af van de kerninformatie. Wij zorgen voor een goede balans tussen het uiterlijk en het innerlijk waardoor de bezoeker aan uw website genageld blijft en alle informatie wilt bezichtigen. Dit leidt tot aantoonbaar meer conversie en dus ook omzet. Wij leveren onze diensten in Heerhugowaard maar ook door heel Nederland.


Naast het ontwikkelen van webshops kunnen wij er ook voor zorgen dat uw website goed vindbaar wordt op Google. Dit doen wij door speciale technieken toe te passen waardoor Google uw website herkent en waardeert. U mag zelf uw zoektermen kiezen waarop u graag gevonden wilt worden, bijvoorbeeld omdat uw potentiele klanten die zoekterm intypen. (Bijv. Boekhouder Rotterdam of Eetcafé Utrecht.).

Zij gingen u voor..

Een aantal van onze trotse klanten.Bekijk ons portfolio