Wordt goed gevonden op Google!

Pagina 1 op Google bereiken?

Zoekmachine optimalisatie is een proces waarbij we ervoor zorgen dat u zo hoog mogelijk komt op zoekmachines als Google, Yahoo, Bing en Ask. Dit zorgt ervoor dat er meer mensen uw website bereiken en wat leidt tot meer conversie of interesse in uw product of dienst.

Offerte aanvragen

Zoekmachine optimalisatie

Wilt u dat uw website op pagina 1 komt bij bepaalde zoektermen op Google of een andere zoekmachine? Bent u opzoek naar meer gerichte bezoekers? Of wilt u graag meer conversie op uw webshop voor meer omzet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze medewerkers zijn gekwalificeerde professionals die gecertificeerd zijn in SEO & Google Adwords.

Wat doen wij dan eigenlijk?
Stap 1: Zoektermen
U geeft aan op welke zoektermen u graag gevonden wilt worden.

Stap 2: Marktonderzoek
Naar aanleiding van de door uw opgegeven zoektermen gaan wij op onderzoek uit! Wij analyseren de mogelijkheden en hoe wij het beste op de concurrenten en potentiele klanten kunnen inspelen. Dit onderzoek communiceren we door naar u en stellen samen een plan van aanpak op.

Stap 3: Actie!
Hier begint het echte werk, wij zorgen ervoor dat u hoog in Google komt door uw website structuur te veranderen naar de normen en waarden van Google. We zorgen er ook voor dat Google uw website waardeerd door een aantal speciale technieken die wij in huis hebben. Doormiddel van het gebruik van slimme technieken zorgen wij ervoor dat de bezoekers die op de webshop zijn worden gedirigeerd naar de juiste pagina’s zonder dat ze het bewust door hebben. Zo kunt u de bezoekers precies op de pagina’s krijgen die ze over moet halen om over te gaan tot het afnemen van uw product of dienst.

Stap 4: Rapportage & analyse
U krijgt van ons iedere maand een rapport waarop u de vooruitgang van de zoekmachine optimalisatie op de desbetreffende zoektermen kunt bekijken Op basis van dit rapport kunnen we onze aanpak aanpassen of verbeterpunten opstellen. Zo blijft u continu relevant voor alle zoekmachines.

Offerte aanvragen

Waarom voor Akina kiezen?

Wij zorgen voor meer leads, bezoekers en sales.

  • No cure, no pay!
  • Maandelijkse rapportage & analyse.
  • Marktonderzoek naar uw doelgroep.
  • Conversie verhogend.
  • Niet alleen Google maar ook Bing, ASK en Yahoo.
  • Transparant en duidelijk.
  • Gratis 1 maand Google Adwords campagne beheer.
Klanten beoordelen Akina met een 9,2 uit 232 reviews.