Blog

Akina Technology is vanaf heden officieel sponsor van het jaarlijkse evenement MiXM!

Akina Technology is vanaf heden officieel sponsor van het jaarlijkse evenement MiXM!

Het event vindt plaats op 2 april 2015 van 14:00 - 19:00 en is georganiseerd door de studenten van de communicatie opleiding bij de hogeschool Inholland te Den Haag. Het thema dit jaar is social media waarbij storytelling centraal staat. Op het evenement presenteren de studenten verschillende activiteiten als interactieve workshops , lezingen gegeven door experts uit het bedrijfsleven en meerdere stands opgezet en aangekleed door de studenten. Je komt tijdens dit event meer te weten over het gebruik van social media op het gebied van;

Privacy

De stand die je niet zult vergeten! 'Awareness is the key to privacy'. Dat is ons motto op deze dag. Altijd willen weten hoe het echt met jou privacy, op social media, zit? Kom naar onze stand! Voor meer informatie lees verder. Op 2 april ben jij bij ons op Hogeschool Inholland om meer te weten te komen over jou privacy op social media! Tussen 14:00 en 19:00 staan wij klaar om al jou vragen te beantwoorden. Wat komt bij onze stand aan de orde:

- Waar gaan jou gegevens heen?
- Wat zou er kunnen gebeuren?
- Hoe kan jij je profiel het beste afschermen?

Verder hebben wij de stand bij dit thema aangekleed. Een moment om nooit te vergeten!

Online marketing

Geef jouw social media een boost! Lukt het met moeite om meer likes te krijgen op de facebook pagina van jouw bedrijf? Is er verlangen naar meer animo op de geplaatste artikelen? Kortom, heb je altijd al jouw social media netwerk een boost willen geven? Kom erachter welke online marketing strategie het beste past bij jouw onderneming. Vragen zoals: "Welk platform past het beste bij mijn onderneming?" en "Welke tijd is het meest geschikt om mijn bericht plaatsen?" worden beantwoordt op de stand over online marketing van MAX. Events. De stand zal aanwezig zijn op het event van MiXM! op de hogeschool Inholland Den Haag. MAX. Events zal ervoor zorgen dat jouw sociale netwerk haar verdiende aandacht krijgt!

De nieuwste trends en innovaties

Tijdens MIXM! zal de stand van trends en innovatie in het teken staan van twee innoverende apps: Nutshell en Storehouse. Deze apps maken het alle twee, op een andere manier mogelijk een verhaal te vertellen door middel van foto's. Bij de stand zullen de studenten jou van alles vertellen over deze apps en is het ook mogelijk om de apps zelf uit te proberen. Na het bezoeken van de stand zul jij een expert zijn op het gebied van Nutshell en Storehouse! Iedereen gebruikt social media, maar ben jij wel op de hoogte van wat in is? Als jouw antwoord hierop nee is, kom dan om te horen wat de trends van het moment zijn. Als jouw antwoord ja is, kom dan om meer te weten te komen over de trends.

De negatieve invloed van social media op het leven

Wat zijn de invloeden van social media op het dagelijks leven? Natuurlijk weten we dat social media razend populair is, en veel voordelen met zich mee brengt. Maar wat zijn de nadelen en gevaren van social media nou eigenlijk? Verdiep je tijdens het MiXM! event in leerzame en interessante informatie, door een kijkje bij onze stand te nemen. We bieden jou verschillende filmpjes die de nadelen en gevaren van social media duidelijk maken. Ook verzorgen wij nog andere leuke en leerzame activiteiten waar je gebruik van kunt maken. Mis deze kans niet en voel je vrij om een kijkje bij ons te nemen!

Is jouw interesse gewekt? Kom dan naar het jaarlijkse event MiXM! op 2 april 2015.

Bezoekadres Hogeschool Inholland Den Haag
Theresiastraat 8
2593 AN Den Haag
Tel: 070 - 312 01 00